Навчальний семінар з питань грудного вигодовування

14-15 листопаду поточного року за підтримки Дитячого Фонду ООН «ЮНІСЕФ» та департаменту охорони здоровя облдержадміністрації,  у партнерстві з ГО «Промир»  відбувся навчальний семінар з питань грудного вигодовування.

Участь в семінарі приймають  наступні фахівці: середній медичний персонал та лікарі різних спеціальностей (акушери-гінекологи, неонатологу, педіатри, загальної практики сімейної медицини) з мм. Торецьк, Покровськ. Дружківка, які  безпосередньо впливають на показник охоплення дітей грудним вигодовуванням.

Загальною метою цього проекту є зменшення рівня захворюваності та поліпшення здоровя немовлят шляхом зміцнення практики виключного грудного вигодовування дітям до 6 місяців та продовження  практики грудного вигодовування дітей до 2-х річного віку відповідно до рекомендацій ВООЗ «ЮНІСЕФ».

Семінар складається із двох частин: психологічна та медична. Досвідчені психологи навчають медичних працівників основам психологічного спілкування з батьками.  Семінар проходить в  плідній співпраці з фахівцями Донецького Національного медичного Університету та департаменту охорони здоров’я  облдержадміністрації.